Tekening maken van foto online

/ Views: 51541

Niet elk plaatje wat we schieten komt er direct zo uit te zien zoals we willen. Daarom is het achteraf bewerken van de foto heel normaal. Soms betekend dit simpel een uitsnede maken van een bepaald onderdeel maar ook het toevoegen van filters of het veranderen van de kleuren is mogelijk. Hiervoor zijn uitgebreide en dure programma’s maar vaak wil je gewoon even snel je aanpassingen doorvoeren, fotobewerkenonline.nl biedt jou de oplossing. Wij hebben verschillende online foto bewerken programma’s waarin jij jouw vakantie, trouw of feestfoto net even die final touch kan geven.

Dus is de afbeelding niet geheel recht of wil je hem juist scheef maken? Moest je snel je schot pakken is daarom je compositie niet optimaal. Met onze editor pas je de afbeelding aan zodat hij precies is zoals jij hem wil.

Natuurlijk is het belangrijk te weten of die wat jij wil in de foto aanpassen ook kan. Daarom een aantal voorbeelden van filters, tools en functionaliteiten die je zelf kan uitvoeren.

Standaard filter mogelijkheden

foto bewerkenAlle traditionele filters zijn aanwezig. Denk hierbij aan het zwart/wit maken van jouw afbeelding of het veranderen in een tekenstijl. Ook de voor vele bekende sketch filter is aanwezig waarmee je van je kiekje een geschetste tekening maakt. Door te blurren maak je een afbeelding minder scherp, de standaard opties zijn aanwezig zoals gaussian en light blur.

Is de afbeelding te donker? Probeer hem eens wat lichter te maken door de brightness aante passen. Er zijn drie opties, licht, mid en high. Veel mobiele telefoons hebben standaard een warmte filter over de afbeelding gezet. Ook deze optie voeg je in 30 seconden toe aan jouw kiekje.

Een leuke presentatie

Klaar met foto bewerken? Je kan hem nu opslaan maar het is ook mogelijk voor een leukere presentatie te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan het weergeven in een telefoonscherm of op een tv scherm. Zo kan je de foto leuk presenteren aan jouw klant, familie en vrienden. Ook kun je tekstballonnetjes toevoegen aan je afbeelding. Creëer een gesprek tussen twee personen of een heel verhaal.

Ook is het mogelijk . Zo maak je van een mooie familiefoto jouw eigen Kerstkaart. Ook voeg een persoonlijk bericht toe.

Je compositie bijwerken

Zeker wanneer je snel een schot moet pakken kan het zijn dat de compositie niet optimaal is. Je ontkomt er dan niet aan je afbeelding te moeten bijsnijden. Veel mensen zijn teleurgesteld wanneer het schot niet in één keer goed is maar het bijwerken van het resultaat is erg normaal. Het kan namelijk zijn dat je door je zoeker toch een plastic zakje niet zag of dat er net een persoon in een hoekje staat die je daar niet wil hebben. Een ander vaak voorkomende reden om bij te snijden is omdat je de camera niet geheel recht hebt gehouden. Allemaal geen probleem en met een paar klikken geregeld.Related news


Pinewood derby photo backdrop
Highlands country club wedding photos
Cadre photo mural grand format
Funny animals photos download
How to calibrate laptop monitor for photography