How make a photo frame

/ Views: 52174

Geen voetbalclub, maar een boutique cinema, met petit restaurant én wijnbar. 

Eind 2016 werd FC Hyena in het leven geroepen als eerste boutique cinema van Nederland. Gelegen aan een unieke locatie in Amsterdam Noord, kun je niet alleen genieten van het prachtige uitzicht over het Ij, maar ook van twee uitzonderlijke filmzalen en een ijzersterke filmprogrammering.

Het restaurant voert een wisselende kaart en bijna alle gerechten worden bereid in de houtgestookte steenoven. Daarnaast worden in de wijnbar alleen de lekkerste Vin Naturel geschonken.

Dsc 4762

Openingstijden

Ma-Vr: 16u - 01u 
Za-Zo: 12u- 01u

Parkeren

Wij beschikken over ruime parkeergelegenheid waar je overdag 3 uur gratis kunt parkeren.

Naam:

Email:

Google Maps
 • Aambeeldstraat 24
 • 1021KB Amsterdam
 • T +31 20 363 85 02
 • KvK : 65762444
 • BTW : 856249403B01

De kassa voor de filmkaartjes gaat een half uur voor aanvang van de eerste film open. 

Kaartjes koop je uiteraard ook via deze website, via IDEAL of met je creditcard. Na betaling krijg je e-tickets per mail toegestuurd. Deze kun je uitprinten of gewoon op je telefoon laten zien. Je hoeft dan dus niet meer langs de kassa.

Zie de  informatie over aankopen op onze website.

Voor onze reguliere kaartjes betaal je €10,- daarnaast is de Cinevillepas bij ons geldig en hanteren wij altijd 1,50 korting voor clubmembers, CJP-leden en voor bewoners van Amsterdam Noord (op vertoon van huisvuilpas).

Clubkaart Promo4A

Met de Clubkaart introduceren wij onze eigen filmclub – met de toewijding van een sportclub. 

Niet meer vanaf de zijlijn kijken, maar meespelen. Nooit meer op de reservebank, maar altijd verzekerd van een plekje. Geen wedstrijd missen. Naast een ouderwets clubgevoel krijg je daarvoor:

• Altijd 1,50 korting op onze films 
• Vier keer per jaar een unieke sneakpreview 
• Twee keer per jaar speciale clubavond in onze kantine
• Inspraak in onze programmering: vier avonden per jaar bepalen jij en de andere clubmembers welke films er wordt gescreend 
• Exclusieve uitnodigingen tot evenementen 
• FC Hyena-poster ontworpen door niemand minder dan onze eigen Niek Keramiek 
• Een clubtenue: het enige echte FC Hyena X OBEY T-shirt

Meld je nu aan en word voor één jaar onderdeel van een winnend team! In februari krijg je de Clubkaart voor het introductietarief van €17,50. De normale prijs voor een jaarlidmaatschap is €25. Cineville-pashouders krijgen €5 korting op de kaart.

Onze filmzalen doen tevens dienst als workshop-, presentatie- en vergaderruimte. Zaal één is perfect voor groepen van 55 personen, in nummer twee passen er 105, en in het restaurantgedeelte kunnen zo'n 100 brainstormers.

Meer weten? Mail naar .

Dsc 5442

FC Hyena is een bioscoop, wijnbar en petit restaurant waar drankjes en eten mee de zaal in mogen. We hebben een bijzondere verzameling vin nature, waarvan velen per glas verkrijgbaar zijn en daarnaast schenken we een aantal natuurlijke ciders.

Ons restaurant voert een wisselende kaart. Vrijwel alle gerechten worden bereid in de houtgestookte steenoven. Reserveren is alleen mogelijk voor groepen. Bel 020 - 363 85 02 voor de mogelijkheden.


Openingstijden

De keuken is dagelijks vanaf 18:00 tot 22:00 uur geopend.

Elke zaterdag en zondag kun je bij ons lunchen tussen 14:00 en 17:00 uur en ook tijdens de schoolvakanties.


Dsc 4753Dsc 4773

Tijden laden...
 • Draait vanaf: 13 januari

  Regie Taylor Sheridan
  Duur 107
  Genre Actie, Misdaad, Mysterie, Thriller
  Cast Elizabeth Olsen, Jeremy Renner, Jon Bernthal, Graham Greene, Kelsey Asbille, Gil Birmingham, Ian Bohen, Teo Briones, Tokala Clifford, Matthew Del Negro, Hugh Dillon, Austin R. Grant, Julia Jones, James Jordan, Tara Karsian, Eric Lange, Tyler Laracca, Norman Lehnert, Blake Robbins, Martin Sensmeier
  Land Groot-Brittannië, Canada, Verenigde Staten
  Taal Engels

Het programma van deze dag is nog niet bekend.

Er zijn op het moment geen specials.

SCREENING SURFFILM BIG WATA | DONDERDAG 30 AUGUSTUS

Big Wata Movie Fc Hyena

Op donderdag 30 augustus om 19:00 uur vertonen wij de surffilm Big Wata (The Ocean) over de eerste en enige surf club in Sierra Leone. De film laat de diversiteit en veerkracht zien van West-Afrika, en hoe dromen kunnen helpen in een donkere en lastige tijd; universele thema's waar jong en oud overal aan kunnen relateren.


HYENA FOOD & FILM: TAMPOPO PARTY NIGHT | ZATERDAG 1 SEPTEMBER

Tampopo Party Fc Hyena

We kunnen niet anders dan de re-release van de memorabele Japanse eet-film Tampopo (1985) groots te vieren! En dat doen we op zaterdag 1 september om 21:00 uur.

“Er zijn echt nog veel mensen die deze film nog niet hebben kunnen zien, dit is hun kans.” Onze gastprogrammeur Bianca Tan praat met hoofdredacteur (voorheen een bevlogen filmjournalist) over de kracht van deze klassieker. Popcorn met Ramen-smaak, Kakaroke, Aziatische sake-shots en een onmisbaar Late Night Supper (na deze film moét je eten!) bestaande uit Ramen en andere Japanse heerlijkheden.

SPECIALE VOORPREMIERE JOURNEYMAN | DINSDAG 4 SEPTEMBER

Journeyman St 3 Jpg Sd High

Op dinsdag 4 september kunnen Amsterdamse nieuwkomers en Amsterdamse locals elkaar ontmoeten tijdens een speciale voorpremière van Journeyman, bij FC Hyena in samenwerking met Blendin en Cineville. Blendin is een social start-up die zich inzet om locals en mensen die gevlucht zijn uit hun land met elkaar verbindt.

Journeyman
Matty Burton is wereldkampioen boksen en leidt een gelukkig leven met zijn vrouw Emma en hun dochter Mia. Hij heeft nog slechts een paar wedstrijden te gaan, voordat hij met pensioen gaat. Zo zal hij zijn titel nog moeten verdedigen tegenover de controversiële Andre Bryte.

Nieuwkomer? Bestel je ticket via de .
Local? Koop je kaartje

HYENA INVITES! SALLIE HARMSEN: MELANCHOLIA | DONDERDAG 6 SEPTEMBER

Melancholia 409 Photo By Christian Geisnaes Large

Voor de september-editie van nodigen wij (Het Echte Leven, Blade Runner, De Heineken Ontvoering) uit. Ze kiest voor : "over het verlangen naar- en de angst voor destructie in de meest totale zin."

'Melancholia' vertelt het verhaal van een groep mensen die moet zien om te gaan met het sterven van de Aarde. Onder hen zijn de twee zussen Justine (Kirsten Dunst) en Claire (Charlotte Gainsbourg). Justine staat op het punt om te trouwen, als er plotseling een enorme planeet genaamd ‘Melancholia’ kennelijk dreigend dicht bij de aarde opdoemt...

HYENA LIVE: MATTEO MYDERWYK | ZONDAG 16 SEPTEMBER

Film En Live Muziek Baraka Fc Hyena

De jonge Nederlandse toetsenist zal op zondag 16 september om 17:00 uur de iconische documentaire Baraka (1992) LIVE voorzien van een gloednieuw soundtrack.

Matteo Myderwyk (1990) speelt pas vanaf zijn veertiende piano en twee jaar later begint hij al met een studie klassieke piano aan het conservatorium. Zijn werk kenmerkt zich door een grote verscheidenheid aan invloeden en stijlen.

Clubkaart Promo4A

DE FC HYENA CLUBKAART | 2018

Met de Clubkaart introduceren wij onze eigen filmclub – met de toewijding van een sportclub. 

Niet meer vanaf de zijlijn kijken, maar meespelen. Nooit meer op de reservebank, maar altijd verzekerd van een plekje. Geen wedstrijd missen. Naast een ouderwets clubgevoel krijg je daarvoor:

• Altijd 1,50 korting op onze films (m.u.v. kinderfilms)
• Vier keer per jaar een unieke sneakpreview 
• Twee keer per jaar speciale clubavond in onze kantine
• Inspraak in onze programmering: vier avonden per jaar bepalen jij en de andere clubmembers welke films er wordt gescreend 
• Exclusieve uitnodigingen tot evenementen 
• FC Hyena-poster ontworpen door niemand minder dan onze eigen Niek Keramiek 
• Een clubtenue: het enige echte FC Hyena T-shirt

Meld je nu aan voor €25,- en word voor één jaar onderdeel van een winnend team! 


NIEUWSBRIEF

Naam:

Email:Related news


Stock photo woman crying
George street photography ny
Makkah photos hd download
Cara belajar fotografer pemula
Karisma kapoor latest photos
Make collage online photobucket